Luckor före Kreta

Jaha.. och när skall det sluta regna då?

Inte bara människan skyr regnet, insekter och fåglar kurar ihop sig och inväntar ljuset, solen värmen och glädjen igen. Men även om det regnar kan man ju fotografera ändå, lite regn tål den allt,  men skydda den lilla kameran från värsta störtskuren:-)

Om man nu har lust i den väderleken dvs.. och tid. Det finsn ju mycket man kan göra inomhus när det regnar med? En mysig bok under en varm filt t ex? Jag köpte själv 4 stycken pocket häromdagen och har hittills lyckats läsa en sida.. hurra;-) Ehum…

Idag är min egen dag väldigt fullbokad och om det skall fotas får det tyvärr bli senare idag, lust att fotografera finns ju alltid. Senare passar ju rätt bra enligt väderprognosen – solen skall tydligen dyka upp på em och försvinna på kvällen igen. Just skall det hyras släpkärra och  slängas skräp, köksluckor skall kikas på för  de som sitter här idag håller på att ramla ner – måttet är rågat och något måste göras. Till min stora glädje skall även en diskmaskin förmodligen installeras – yeeiiiiiii *gör vågen* Kanske..

Ett par bilder från just såna här väderförhållanden har det blivit – vädergudarna har placerat ett ilsket lågtryck över oss och det ser inte muntert ut för tillfället. Det är nu man efterklokt kan konstatera att man borde bokat resa till kreta 😉

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

10 reaktioner till “Luckor före Kreta”

  1. Halloj halloj:-)
   Och som bloggskribent är jag glad att det finns någon besökare överhuvudtaget, så jag tackar för ert besök.
   Måtte solen skina på er och inte som här – hällregn!

 1. Kreta skulle förmodligen tråka ut dig, förgrunder och bakgrunder som ser likadana ut, brända, bruna, bustråkiga. Fortsätt att låta oss njuta av dina blöta landskap.

  1. Haha, du har varit där då alltså ? Mja, om jag skulle åkt dit var det ju för värmen främst, men nog skulle man hitta något att fotografera där ändå? Mönster, strukturer och skuggspel fungerar ju kanon:-) Har man bara ett makro kommer man ju långt, eller hur? T om älgar funkade att fotografera som kman kunde se på din blogg;-)
   Tack för titten och kommentaren Sven
   Mvh Anna

 2. Här kommer idisslar bilder igen…Dina magiska skogsbilder som maler runt i min magge, och skänker en härlig eftersmak. LÖVE dem! Håller med om Kreta – lite värme i Svedala hade inte skadat, och liiite mindre regn hade vi också klarat. Själv hade vi en toppen tur på våra moppar, så jag ska inte klaga… HA det gott, ta dig en dranagel så blir du varm också :O)

  1. Moppetur? Hmm låter spännande:-)
   Vad rolgit att du gillar idisslarbilderna – haha, härligt uttryck;-)
   Men vad en dranageln är vete tusan, det låter hemskt ont???..*s* Men det är väl något spritaktigt kanske, eller kasnke rätt o slätt en kopp kaffe? *s*
   Idag hade ja gdefinitivit behövt lite av båda, sprit o kaffe – var ute i em för att försöka fotografera, men tusan också!! precis när jag parkerat, klivit ur och gått in i skogne till till min favoritplats i Surte öppnade himlen sig och det VRÄKTE ner!!! Jag fick kura ihop mig under en tall och huka mig fram med kamerna instoppad innaför jackan för att skydda den och vänta på att det lugnat ner sig så jag kunde springa tillbaka till bilen. Inga kort blev tagna där inte.. men vad trro du händer när man kom hem igen? Japp.. regnet slutade omedelbart och himlen blev blå – haha. Lagen om livet jävlighet, men är det fredagen den 13:e så är det?;-)
   Ha det gott du med 🙂

   1. Dranagel kan vara vad som helst – syftet med den är att bli glad(are) Oftast en nubbe alkohol av någon starkare sort, så man får en snabb ”uppstart” på humörmätaren. 😀

  1. Vad kul att du gillade dne lilla smygaren:-) Jag sökte lite snabbt och som jag kan se är det en silversmygare jag fotograferat, som tillhör familjen tjockhuvuden (stackarna – vilket namn?;-)) Hmm ja det låter som en verklig utmaning – att fånga en fjäril i flylten – det torde vara något av det svåraste man kan göra näst efter fånga en trollslända i flykten med ett makro 😉 Jösses vad som fladdrar runt och far hit o dit..!!! Jag får kika in programmet och se om det ger några värdefulla tips:-) Tack för tipset Anna:-)
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: