Upp till fucking Åmål!:-)

Och otroligt glad är jag för det!!

Peter Heinz – en fotokollega från just ovan nämnda stad bekräftade att jag nästa år skall vara med och ställa ut på ett antal meter i staden!

Fantastiskt roligt och vilken ära!  Men vad skall visas och hur mycket och inte minst.. hur stort?

Jag hoppas innerligt att naturen denna vinter kommer bjuda på liknande frostkonstverk som föregående år…

Inför min utställning i våras på Scandinavian Photo i mölndal dök motvet för stort M upp bra några veckor innan och det var precis vad jag då väntat på! När jag snubblade över stammarna och den intensivt gula is de genomborrade var det som om hela min kropp drog en lättnadens suck och ett innerligt glädjerus skjöt genom kroppen. *YES!!!!* DÄR var det!!!

Och så är det ständigt med fototurer.. det är små skatter man är på väg att upptäcka, men var och när har man ingen aning om!

Bara ATT de finns – någonstans.

”Guldägget”

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

6 reaktioner till “Upp till fucking Åmål!:-)”

 1. Ja det väntar flera ”Kinderegg” därute i naturen fyllt av sköna överraskningar. Och dina bilder visar verkligen på detta. 2st ”gamla” bekanta bilder och en fräsch nykomling…. Njutbart som vanligt 🙂
  Imorgon skall jag se vad naturen bjuder mig 🙂

  Ha de gött!!

  Mvh Kalle

  1. Men hej Kallemannen – alltid lika värmande att läsa ditt avtryck här:-) Ett kamratligt handslag så här på morgonkvisten är precis vad jag behövde denna kyliga tisdagsmorgon.
   *ler*
   Jo visst är det gamla bilder här ovan och du förstår mig nog i min lust att fånga nya inför den kommande utställningen… det känns liksom inget ”kul” artt visa ”bara” gammal skåpmat – men samtidigt vill man ju bilderna skall vara nyskapande, egna, fräscha, stämma i färg mot varandra och värda att förstoras upp och gärna.. med ett sammanhängande tema – HUR lätt är det liksom?;-)
   Idag blir nog en aldeles förträffllig dag att fotografera i och gläds för din skull Kallemannen! Då kan man vänta en uppdatering på din hemsida inom kort?:-))
   SEr fram emot dina nya vackra o kreativa alster min vän
   Mvh Vittran

  1. Succe vet jag inte, jag kan ju bara hoppas att folk dyker upp och vill se- roligt skall det bli och inte minst väldigt väldigt pirrigt!
   En fin höst önskar jag dig med Claes:-)
   Mvh Anna

 2. Ska bli så kul att äntligen få träffa hon som ”döpte om mig”, i verkligheten också..! 🙂
  Och självklart…att få se dina foton på riktigt!

  Välkommen till fucking Åmål….:-)

  /maria

  1. hehe, jag bara namngav det som var uppenbart – en puma är o förblir du även utan orden;-)
   Ser fram emot det jättemycket skall du veta!
   Otroligt roligt och tack så mycket för välkomnandet;-)))
   //Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: