Alla är på väg någonstans

Vart är du?

Här går man… här går man.. på vita strecken får man…

Barn skall hämtas… klockan klämtar…. kärringar står mitt i vägen!! Vart är bilen, vart är bilen?? Pulsen dunkar på…

Undrar hur många som följer strecken på sin färd över gatan?

Hur många som stannar upp och LEVER i nuet? Tänk tanken att ge nästa person du mötte en öm klapp på kinden.

Man som kvinna, stor som liten..

Hur skulle reaktionerna bli?

En spontan ömhetsförklaring är mer än vår nutidsvärld klarar av, vi är uppfostrade med skepsism och försiktighet, för att värna om oss själva, för att inte bli sårade och lurade.. Är vi så grymma vi människor att dessa taggar verkligen behövs?

Vad sägs om at vi fällde in dom för att bara titta på?

Vår värld är full av myller, av kreativitet.. av galna upptåg och innerlig kärlek

Varför inte hoppa på?

Piece love and understanding

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Alla är på väg någonstans”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: