Offentlig mussla?

Jag hade innan wordpress en blogg på blogspot och går sällan in där nuförtiden. Igår fick jag dock en ingivelse att göra just detta….Anledningen att jag har den kvar över huvudtaget är helt och hållet av sentimentala skäl, samt att granska mig själv och mitt inre genom dessa rader.

Bloggen skrivs inte längre i men då jag tittade i statistiken över vilka som varit inne och kikat och på vad, noterade jag tre par märkligt återkommande betraktare från en svensk sighter med barnförbjudet innehåll och vissa.. ehum… rörliga bilder. Det låter som google men är det inte, kan väl säga så mycket..

En olustkänsla vällde över mig och jag avpublicerade den igår.. bara för att ta upp den idag igen. Jag funderar dock på att ta bort den för gott….

När jag diskuterat med mina kollegor här på jobbet som har viss vana vid bloggar ansåg vi vid närmare undersökning att det nog handlade om spam helt enkelt? Just för att de kom så återkommande och vid ett exakt klocksklag varje dag tyder väl på detta?

Jag kontrollerade statistiken idag med, men ingen från den sighten har varit inne – inte konstigt iof – det brukar vara kl 14 som det skickas ut.. vad det nu är som skickas ut..

YSCH!!!

Här har jag inte märkt av något sånt där iaf – tack o lov, men det finns väl en hyfsat bra spamkontroll antar jag:-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Offentlig mussla?”

 1. Du får gärna förklara den här bilden (2tulpaner.jpg). Den ser inte ut som ett foto, mer som en målad tavla och jag som är landkrabba fattar inte riktigt. Jag tror inte att du manipulerar bilder.

  1. Haha, nej inte är det ett foto inte.. det är en av mina akvareller jag målat för ett antal år sedan då jag till största delen ägnade mig åt just konst och målning:-)
   Men det är en mussla… eller skall se ut som;-)

  1. Hejd? Nej det hoppas jag inte, livet är så bra på det i övrigt ändå – tänk om man kunde få göra allt man ville när man ville det dygnet runt? Jösses vad mycket man skulle få gjort:-)
   Eller inte…hehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: