kneperier

Hur kommer det sig att man ser det man ser….?

Hur kommer det sig att inte alla ser just det jag själv ser? Är inte det än mer märkligt egentligen…

Att det simmar en djävulsmanta under en delfin ser iaf jag klart i denna is:

Och lika road blir jag av att upptäcka en fågel inte långt ifrån, är det inte en gam kanske rent av?

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “kneperier”

  1. Jo men visst är det häftigt att se alla dessa konstiga figurer – med risk för att betraktas som tokig och mindre vetande av omgivningen som bara ser hal is. Glasisfågeln är riktigt läcker!
    Kram

    1. Jadu, om man fått en krona för varje gång någon frågar om jag tappat något skulle jag vara rik nu ju. Ännu roligare är det när man lyfter upp kameran o säger ”nä jag fotar bara” och då möts av en blick som säger att ”jaha, skulle det vara bättre – du ÄR ju verkligen inte klok?”
      Njaepp.. det är så sant som det är sagt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: