Åmåls undre värld

Att besöka Åmål var inte som att stiga in i en annan värld.

Vacker är staden absolut och många favoritplatser fick jag under det korta besök  jag gjorde där under föregående helg.

Men naturen är precis som hemma, vattnet lika ljuvligt porlande var man än befinner sig.. att avlopp luktar parfym däremot var nytt för mig *s* Det gjorde det nämligen i Åmål!

Elin Torger och Peter heintz tog mig under sina armar och visade en vacker glänta bredvid en porlande bäck där vi kunde vädra våra svarta och smälla av några skott. Som vanligt försvann en timme lika fort som man hinner säga brahmaputra men naturen är definitivt lika förtrollande och magisk var man än befinner sig. Är det inte fantastiskt att man aldrig behöver ha tråkigt med en kamera? Bättre tidsfördriv går knappast att finna:-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Åmåls undre värld”

 1. Nej, med natur och kamera har man aldrig tråkigt! Jag gillar speciellt den översta bilden, den är som en målning!
  Jag hade tänkt att gå på din makrokurs på Scandinavia photo, men den var tyvärr fullbokad. Har tittat här på nätet på din bok, och blir väldigt sugen på att köpa den måste jag säga

  1. Tack, vad kulö att du gillade den! Ljuset föll så vackert tyckte jag på trädet och visst kan man vända en bild upp och ner?:-)
   Ja jösses, jag hörde detta! Kursen blev full på en dag? Inte klokt!!
   Men faller onsdagskursen väl ut så kör vi garanterat på med ett flertal framöver så misströsta inte! Sätt gärna upp dig ändå på kursen så ser vi till att ordna en ny så fort tillgälle ges!
   Jag är absolut med på att göra fler och ser fram emot nästa onsdag:-)
   Skall bli riktigt kul!

   Boken är hittills ”bara” gjord på blurb. Det är väldigt dyrt dock då de (Blurb) tillverkar endast boken en och en..:-(
   Jag köpte ett större antla för att sälja vidare signerat, men då jag går rejält back på detta kan jag inte fortsätta med fler.

   Det jag försöker med nu är att hitta ett tryckeri i Sverige och ett förlag som kan ge ut den ”på riktigt” för att lättare kunna köpas i t ex butiker och inte enbart genom mig.
   Men tills dess kan man om man är väääldigt sugen beställa ett eget ex från Blurb http://www.blurb.com/my/book/detail/2135254

   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: