Då regnet skvalar

En dag som denna är så värdefull.

Illvilligt kallt regn påtvingar oss en paus, en tid för att uträtta alla de måsten man har på sin dags agenda.

Toaletter har skrubbats, skräp slängts, rutiga skor köpts till den lille och lunch ätits – vår dagliga mat måste givas var dag.

Något foto har inte existerat överhuvudtaget idag. Nog har tid funnits, men varken ljus eller inspiration infann sig.

Just nu borde jag handla och skall aldeles strax. ”Ska bara” lite först och inte minst njuta av vad jag däremot fångade i min sensor bara ett par dagar sen, då en gassande sol värmde min kropp. Idag tror man knappt det har hänt och solen känns högst overklig, men så var och är fallet – sommaren kommer komma om bara ett par veckor!

 

Invid stubben:

En kvinnas siluett:

Den lilla duvan:

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Då regnet skvalar”

 1. Härliga bilder som vanligt! Prova att göra bilder i regn någon gång. Kan bli riktigt bra. Dock är det ju ett visst motstånd att ta sig ut i det blöta:-) Ha det så gott!
  Gert

  1. Ja det har jag sett ser läckert ut, det är dock inte blötan i sig jag själv skyr utan helt enkelt kameran jag är rädd om:-)
   Jag vet att det finns skydd man kan använda till kameran, men såååååå enveten är jag inte så att det skall slängas ut pengar på att promt komma ut i regnet? Att fotografera är något som kommer när lust o tid finnes, när det regnar brukar mitt fokus istället ligga på tvätt o disk;-)
   Ha det så skönt i långledigheten – för mig är det jobb på fredag *suck*
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: