Föredrag på Atlet

Så är det dags igen för lilla mig att stå där framme och prata om det absolut roligaste jag vet – att hänföras av naturen och försöka fånga det just så vackert som jag upplever det vara.

Att agera föredragshållare var nog det sista jag hade tänkt mig för ett par år sedan!

Jag – som led av rampfeber och fullkomligt hatade att stå i fokus, gör nu märkligt nog just detta? Men känslan av att dela samma önskan samma strävan får mig vilja just detta, att höra någon ur mängden säga ”det där ser ut som en näsa” är högsta vinsten för mig!  En monolog har blivit en dialog och jag bjuds på en annan människas seende. Underbart är det:-) Hoppas det kommer många tillrop och påståenden nästa måndag då jag skall förmedla och förklara hur jag gör för fotointresserade på Atlet i Mölnlycke.. Mycker regler och självklarheter, men ändå sådan som kanske är bra att ta upp igen, att påminna sig själv om – att en bild är bra har ju märkligt nog en förklaring.

Den kan ju vara bra, talande, känslosam och helt fantastisk även utan den tekniska förklaringen självklart, men nog är det skönt att det finns en förklaring och en regel som genererar en för ögat ”bra” bild.

Bilderna nedan är inte perfekt men nog känner jag igen mig i känslan av att begrunda och bara vilja vara ett med naturen:

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Föredrag på Atlet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: