Sverige i gult och blått

Ett par gula fransar låg utspridda på en mossbeklädd sten….

Dess intensiva kulör lös upp i mörkret och styrde min blick som en kompass. Likheten mellan havstulpaners fjäderliknande armar var slående!

Det är sent på lördagseftermiddagen och ljuset är sedan länge på väg bort.

En svag svag doft av vilt fyller näsborrarna och jag inser med ens att jag inte är ensam…. exakt VAD det är som behagar komma mig nära kunde jag däremot inte se.
Insikten skrämmer inte utan sprider bara en längtan efter att se och höra det som fanns i min närhet. Så skedde inte – istället såg jag det som inte kunde ses och det som inte kunde höras med hjälp av långa slutartider och rörelser.
Mats Anderssons föredrag hade nog inspirerat mer än jag först trott 😉
Nej det är inte dubbelexponerat då canon inte klarar av det, men det är ändå dubbelexponerat – fast på samma bild s a s.

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: