Guldskatter

Många bilder blev det på droppar och motljus den där lördagsmorgonen.

Tulpanträdets blad är sannerligen fascinerande med sina färgskiftningar, i skuggan upplevs bladet som blåtonat för att flamma orangerött i solljuset. Deras karakteristiskt rutiga utseende blir extra tydligt då de skiftar färg från grönt till en varmare höstnyans. Som ser nästan ut som små små chackbräden i vissa extrema fall.

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Guldskatter”

    1. Tack så hemskt mycket Caroline! Väldigt roligt att du tyckte de fungerade:-)Den senaste mindre boken var en panikgrej pga att den första blev så ini helsike dyr att köpa av blurb.. så det fick bli bara bilder – utan tjöt;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: