Det BLEV vinter!!

Iaf under en timme nyårsmorgonen. Och granen stod så grön på myren, dekorerad med frost.

Det blev bara en timme (eller 2) men det var sanslöst vackert ute vid Svankällan den där kalla lördagsmorgonen! Fullt med frost och glitter överallt. Märkte tyvärr att mina stövlar börjat läcka halvvägs ut på den genomblöta och kalla myren började strila in iskallt vatten i höger stövel, mindre kul men sen nyårssmäll jag gärna tog.

Sen var det höst – igen.

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Det BLEV vinter!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: