Vårvind stillar ett vilt humör

Jag var på ett hemskt humör igår. Det måste erkännas…..

Till det positiva (?) tror jag att jag led mest av det själv, ett flertal personer i min närhet påstår sig inte ha märkt mitt ytterst ilskna humör som tur är. Någon anledningen till mitt ilskna humör fanns inte. Jag hade både sovit och ätit bra, någon hormoniell vecka var det inte dags för heller… men att hormonerna spökade stod klart.
Detta faktum spelade upp hemska scener för mitt inre under natten – mardrömmarna avlöste varandra och fick mig vakna upp storgråtandes – någon som aldrig hänt förr. Det jag såg då i mina drömmar hoppas jag aldrig blir verklighet! Aldrig aldrig aldrig!!
Att då kunna ta en komptimme ledigt på eftermiddagen för att vandra i skog o mark var såååå befriande och härligt! Just vad min ilskna själ suktade efter, för efter en timme med kameran ute i skogen var alla arga känslor som bortblåsta.

Att man är en humörsmänniska kanske är något bra – eller inte.
Återstår att se på söndag då man skall agera framför kamera!
gyorffyfototips.se  är en bra sida där Peter Györffy givmilt delar med sig av erfarenheter, tips och test av kameramodeller etc.
På sidan är det tänkt att en intervjuserie skall visas framöver och som startar med mig.
Jag skall alltså dela med mig av mina tankar, ge ett par råd och tips om makro.
Det skall bli kul att träffa en så duktig fotograf som Peter Györffy är och på samma gång formulera vad man egentligen tycker o tänker!
Har ju aldrig gjort detta förrut, men utmaningar är till för att antas!:-)
Så på med lösnaglar, smink högklackat, största leendet á la hollywoodfruar..
Nääääääääääää! Den raka osminkade sanning som brinner för foto får det bli.

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

14 reaktioner till “Vårvind stillar ett vilt humör”

 1. Jag är tvärt om, blåst gör mig förbannad! 🙂

  Är med i ett reportage i Amelia…de tänkte skicka upp en fotograf (!!) för att ta en bild på mig….NÄ!!! sa jag (och blev lite förbannad innerst inne) jag tar själv mitt porträtt..
  Och så blev det.
  Och ärligt, annars så hade hela deras tidningsreportage-grej fått vara.

  //Boije

  1. *s* Tja vi är alla olika – huvudsaken att man finner frid på något sätt:-)
   Ojoj, då är du en riktig kändis ju:-) Då får man gratulera! Hmm måste köpa det och läsa om dig där då:-) Var det i nästa nummer eller detta?
   Haha, jamen ÄR du fotograf så är du ju..? Inte så konstigt;-)
   /Anna

 2. Dina macro bilder är ju bara så fantastiska! Bild nr 3 är så underbar, inte för de andra är sämre men den tycker jag är så fantastisk.

  Vänligen Mats

  1. Jasså den föll även dig i smaken?
   Hmm intressant. Att den blev Ingers favorit i serien med sin lite mer rosa nyans, var i min stereotypa värld inte så konstigt, men även du altså?
   Tja där föll mina teorier;-)
   Tack Mats
   Mvh Anna

 3. Så skönt att bli av med dåligt humör genom kameran!
  Det är att förena nytta med nöje – i dubbel bemärkelse. Du blir på gott humör och vi får inspiration och bildtips.
  Toppenbilder allesamman. Mitt hjärta fastnade speciellt för nr 3. HA en fin helg!
  //Inger Anita

  1. Ja jag tror nog att vi är många som får ut frustration och hämtar kraft tack vare fotograferandet.
   Självklart är det främst naturen och den frid man finner däri som stillar ett skenande hjärta, men kameran leder en ju dit:-)
   Mvh Anna

   1. Äh, skoja bara, vet ju att du är vacker som du bara är
    ;-), men lite svarta streck är ju aldrig fel 😉

    /Mona

   2. *s* Äsch, inte är jag det inte, men det är inget man kan göra åt – mer än att plita dit ett par streck då. Strecken hade runnit märkte jag i bilen på väg hem – fullt med svarta pluppar då tårarna runnit när man kisade mot solen;-) En som däremot är vacker med eller utan smink ät du min vän! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: