I stundens ingivelse

Tillfällen kommer och går här i livet.

Efter avklarad intervju med Peter Györffy på Tylösands hotell strosade vi runt på de mäktiga sanddynor stranden var kantad av. Det blåste en hel del men ljuset var spännande på vårkanten – speciellt på dessa dynor och jag kan bara tänka mig vilka vackra bilder det kunnat bli om man var något annat än makrofotograf;-)

Grodorna ovan var en impulsingivelse. Ett sms damp ner i mobilen precis då jag sat mig i bilen för att åka hem från intervjun.

Det stod att grodorna nu är i farten på Ragnhilsholmen och då bara måste man ju dit för att se efter själv.

Och ja.. dom höll på, men var ovanligt skygga? Kanske var det för kallt..hmm.

Att gå på skattjakt i skog är nog det roligaste jag vet och då något så simpelt som en gul moss eller lavbelagt kvist belyser ett par röda huvuden på ett fallen trädstam är min lycka gjord. Det räcker liksom….

Visst hade det varit ÄNNU roligare om man lyckats se ännu fler figurer än de jag själv ser i bilden nedan.

Till höger om det röda mosshuvudet dyker en liten vit prinspojk med en mörkare krona på sitt huvud:

Och en fallen ängel kanske denna döda tulpan kan påminna om:

Men NU måste tanten här vi tangenten sluta knappa och sätta igång med hushåll! Regnet har slutat och barnen är uppe.. livet går sin gilla gång!

Glad påsk önskar jag alla med en bukett gult:-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

10 reaktioner till “I stundens ingivelse”

 1. Så superbra bilder Anna.
  Vilken härlig värme i bilderna
  Glad Påsk och ha en trevlig helg
  MVH Anita

 2. Glad påsk till dig också. Skall bli intressant att se på din video intervju, det är en bra sida Peter har, mycket intressant och lärorik.
  / Karita

  1. Ja han är duktig den mannen! Driftig som bara den måste jag säga:-) Visst är hans sida kanonbra!
   Videon kommer i sinom tid, han har haft mycket men den borde väl dyka upp om ett par veckor iaf:-)
   //Mvh Anna

  1. Kul att du tyckte om dom, men det var dock ett par ”hastbilder”.. jag hade med mig yngste sonen nämligen och kunde inte ligga där på marken hur länge som helst;-).. nej ett par snabba skott fick det bli
   Glad påsk tillbaka i efterskott så här de sista skälvade timmarna av helgen;-)
   Mvh Anna

  1. Ahh. Ja det fick jag ju vara med på en bit – fantastiskt roligt och hedrande att få ta del av andras enormt vackra makrobilder! Att ge utvecklande kritik på bilder man tyckte redan var bra var minsann inte enkelt.
   //Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: