Det stora lilla

Det är inte för inte som så många älskar att fotografera makro. Det ÄR verkligen som en annan värld när man kikar genom linsen.. en som absolut inte är liten och aldrig aldrig tråkig.. Det finns så oändligt mycket man kan stöta på och det roligaste är att man aldrig har någon aning om vad som dyker upp härnäst?

Att få stöta på basister och pussade klockor är något som iaf gör mig smått euforisk, men alla har vi olika smak tillika sätt att skildra det lilla och stora livet.

En cool basisten:

En liten liten insekt under det krulliga ormbunkshuvudet blickar ut över det glittrande vattnet bakom.. Kanske är det middag på gång..

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Det stora lilla”

 1. Passande rubrik, Det stora lilla. För visst är det så att med makrot på kameran så blir det lilla stort, man ser saker som man egentligen inte ser i vanliga fall när man liggandes och ålandes på marken tar sig fram för att hitta olika vinklar (galonbyxor är för övrigt ett underskattat klädesplagg som borde göras i vuxenstorlek..). Ibland hittar man inte vad man sett förrän man kommer in och får ladda in bilderna i datorn. Jag blir så glad och inspirerad av att se dina bilder. Den sista är helt fantastisk, ljuset på vitsippan, rundlarna med skuggor från någon växt till vänster i bakgrunden.

  1. Vad roligt att du tyckte rubriken passade:-) Ibland får man hjärntorka och vet inte vad man skall skriva, ett blad är ett blad är ett blad liksom…..
   Jamen visst borde man ha sådana.. specielt nu när det krylar av de små svarta blodsugarna! En slags helkroppsdräkt skulle sitta bra!!
   Visst kan det vara så med bilderna eller än värre – att sekunden efer man raderat en bild kom på att hmm den var kanske bra ändå? Haha, inte så roligt men det har hänt mig ett flertal gånger. Fort och fel sägs det ju..;-)
   Hopas du haft en härlig dag
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: