Ljusterapi för kropp o själ

Visst är det härligt med den sommarvärme som överraskat oss de senaste dagarna!!! Kropp o själ får sig en energidos som heter duga och likt Walliiiii spritta av energi då solen lyser.

Visst hade man läst om att den skulle komma, ändå kommer den som en chock. Och hur strålande glad man än är på dagen lyckas ändå inte riktigt kroppen vänja sig…

Sömnen uteblir då värmen kväver och ruskar mig vaken igen –  men ett par timmars förlorad sömn får det faktiskt vara värt! Då dörren öppnas på morgonkvisten möts man nu av solvarm ljummen bris och vad kan väl vara ljuvligare än den känslan mot huden.. ?

Ytterligare ett plus är ljuset som räcker långt in på kvällen – under vinterhalvåret inte hinns det inte med mycket fotograferande efter arbetstid, men nu är det fritt fram om lust finnes. Och inte behöver man gå särdeles långt heller, dessa är tagna från trädgården häromdagen (himla tur det är makro så ni inte ser allt ogräs;-)

Vakande hök

Ett par dök upp bland liljekonvaljerna som höll om varandra så gulligt

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Ljusterapi för kropp o själ”

  1. Inga kommentarer! på dessa sköna bilder?
    Älskar dom 3 sista 🙂 speciellt den gapande lilla fågelungen, med färgerna där det varma i kanterna ramar in det lilla huvudet med utbredda vingar under sig, riktigt läcker 🙂

    1. Haha, det skall väl vara du som ser det kreativa -härligt! Men äsch, inte spelar antalet någon roll? Jag är glad om någon har sett, man måste inte säga något:-) (även om det självkalrt gladde mig självklart att du kikade hit vännen)
      Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: