Green world

Det är en grön skön värld ute nu! Den intensivt gröna ton är så neonfärgad att det sticker i ögonen. Jag unnade mig nyss en lång härlig kvällspromenad ensam med kameran, tyvärr med för lite kläder märkte jag – min kropp var ett vandrande smörgåsbord för allehanda knott och rödmyror. För det är ju så att när man ser något bara MÅSTE man ju stå still och fota tills bilden sitter- oavsett hur många knott och rödmyror som biter.

Temperaturen sjönk även den rejält och det tackar jag för!  De senaste dygnens omänskliga hetta inomhus nattetid har nära på tagit knäcken på mig. Men de där sena kvällarna är magiska.. att nu kl 22 kunna gå med kameran utan jacka på sig är fantastiskt härligt! Och med alla insekter som det kryllar av blir Svverige ett smörgåsbord för alla fotografer. Tja, det gäller ju att ge och ta – lite blod mot ett par bilder;-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

10 reaktioner till “Green world”

 1. Visst är det skönt att kunna bara dra ut med kameran så här på kvällen.. den här tiden är skön.. och som du säger, vadå, vad gör lite småkryp på kroppen.. det är ju smällar man får ta Sköna gröna bilder
  Kram
  Agnetha

  1. Ja visst ärdet ju så;-) Själv är jag rätt ”nöjd” med att bara ha fått två fästingar på mig hittills. Föregående år har varit mycket värre!!
   Det verkar vara lite mindre av dom där – man kan iaf hoppas. Och mördarsniglarna har varit osedvanligt få även de !? Först nu har jag skymtat ett par stackare, men de brukar ju myllra av dom..
   Att inte behöva se sig om vart an sätter fötterna är även det ett faktum som gör kvällarna än mer sköna:-)
   Tack Agneta för att du skrev och tittade in:-)
   Kram Anna

  1. Vad roligt att du gillade den lilla/stora rackaren:)
   Jasså det är pingst? Och jag som bara visste det var morsdag imorgon;-)
   Ahh då får jag önska dig en trevlig pingst och morsdag imorgon, hoppas du får många kramar från ungarna
   Kram

  1. Haha, ja den var en liten going, hur trög som helst och gick som en sengångare i slowmotion;-)
   Tack för din kommentar Gert – hoppas du får en härlig måndag, passa på o njut – imorgon skulle ju kylan komma åter..
   Kram Anna

  1. Tack så mycket Thorsten!
   Självklart får du det -väldigt gärna.
   Jag gör gärna detsamma, din blogg var härligt inspirerande och hoppas det går bra med dig:-)
   Mvh Anna

 2. Som sagt … kryp är inte min grej alltså… Men det Sköna Gröna däremot… W O W!
  Skogsmålningarna är sanslöst fina – idisslar på dem ett tag :O)) Ha det gött!
  Mvh, Inger

  1. Nej – hmm det är ju ett problem förståss då jag trilskas med att visa up dom. Hm man borde kanske ha ett varningstecken eller något? 😉
   Men idissal gärna på det gröna, sa precis det till en av sönerna att jag önskade man var ko – det gröna ser ju väääldigt inbjudande ut ute nu!
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: