Allting har en början

 

Så var man då äntligen här.. på wordpress.

Efter att ha bloggat på fotosidan och senare även på blogger tror jag mig hittat hem på wordpress.

Att kunna visa sina foton större än vad blogger tillät ser jag verkligen fram emot, likaså att föra konversationer med er läsare såsom jag önskar:-)

Det tog ett tag att komma underfund med funtioner och välja utseende och är inte på långa vägar klar.. men bekantskapen roade mig mycket.

Jag har mycket att säga, men litet tid att göra det på (som vanligt) och får återkomma med mer utförlig berättelse om vad som mynnade i bilden ovan.

Det handlar om bakfylla, daggdroppar och genomblöta byxor. Att hösten är här är inte längre något jag sörjer utan omfamnar den idag med glädje!! Om någon timme är det studiofotografering som gäller  med 2 sköna vänner!

I´ll be back!

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

18 reaktioner till “Allting har en början”

  1. Haha, ja du.. hur hjärnan ser ut dagen efter kanske är något sådant som i bilden pvan *s* men nja.. bakfylleförklaring kommer om ett litet tag – men att fotografera kunde vara en så bra lösning på ett ont huvud trodde jag inte.
   En kur som hette duga! 😉
   Tack för att du kikade in här Thomas
   Välkommen
   //Mvh Anna

  1. Tack vad roligt att du följer med också:)
   Har äntligen fått dit de bloggar jag med följer vid sidan om.. Hur jag ser era uppdateringar här genom wordpress vet jag inte, men på blogger kan man ju fortfarande kika in för att se nya inlägg om inte annat:-)
   Kram

  1. Jo jag hankar mig fram bit för bit;-)
   Blir fortfarande inte klok på vad som är vad i kolumnerna men det kommer nog så småningom..
   Annars får jag väl fråga er som vet:-)

   Kram Anna

 1. Trevligt du har hittat en plats ute i cyber som du känner dig nöjd med. Hänger med hit från ”Dagsform” och följer dina underfundiga texter och njuter av sköna nära bilder av naturens under genom dina ögon och tolkningar. Bilder som för det mesta…typ varje gång 😉 faller i min smak fullt eller delvis. Bilder som både uppmuntrar, faschinerar(stavning????) och inspirerar mig, och säkert många andra också.
  Mvh Kalle 🙂

  1. Jamen vad trevligt:-) Tack Kallemannen – det glädjer mig!
   Välkommen hit:-)
   Hoppas kunna visa lite MER i bloggarna nu och dessutom svara på ett effektivare sätt…däremot stör det mig att jag måste godkänna kommentarer? Kan man inte stänga av det någoibstans o bara godkänna ALLT? Om man är bortrest eller inte är inne på ett par dagar ser det ut som om man inte godkänner? Inte bra alls ju….
   Hmm jag får läsa på och se om det är möjligt

   Mvh Vittran

  1. Ahh tack.. men ,.. hmm nu har ju du kommit in utan att jag godkänt det? Yes!!
   Vad bra:-) Det kanske räckte att nämna sidans namn.. haha. nää skämt åsido. jag jhar väl tryckt på någon knapp elrl något kanske mig ovetandes. Jag skall definitivt kolla in länken. Sitter just nu o sliter mitt hår över en mail som kommer upphöra om en månad (webson) och måste ändra ALLT till en gmail adress.
   Och det är inte lite… jobb.. ungarna skola… arbförmedling…fotosidan. bloggen.. blääää

   Vittran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: