Ett virrvarr på bräckliga trådar

Även jag måste börja mitt inlägg med något som många andra tycks skriva nu; ”det var länge sedan jag bloggade”. Och det VAR verkligen länge sedan även om lusten att skriva legat och bränt inombords har det mentalt varit rent omöjligt att utföra. För att undvika den där väggen har mitt bättre jag beodrat mitt sämre att undvika det som absolut inte är nödvändigt.

Jag har inte bara undvikit bloggandet, att överhuvudtaget gå in på nätet har legat så långt bort i mitt medvetande som möjligt kan!!

Och det tycks som om jag liksom många med mig blivit överkörda av det stora jobbloket –  tsunamivågen av uppdrag som plötsligt väller in några vecker efter jobbstart och med darrande ben står man nu här……. utsketen och mörbultad men iallafall vid liv. Tror jag;-)

Förra veckans arbetspass resulterade därför inte så mycket i fotograferande, även om det blev vissa nödvändiga andhål för att överhuvudtaget överleva. Bland annat i Grebbestad där helgen tillbringades och en makalöst vacker vit liljeaktig blomma retade mitt fotoöga i grannens trädgård! Som tur var var dom bortresta så jag kunde klampa in utan att skämmas allt för mycket (även om mitt dåliga samvete var fullkomligt övertygad om att de hade gömt dolda kameror i rabatten som säkerligen filmade allt jag gjorde).

Vad den heter har jag ingen aning om men JÖSSES AMALIA SOM den doftade!! Ingen parfym i världen kan mäta sig mot dess förtrollande arom:

Ett par kämpande kronblad finns nog inte kvar mycket länge till… de eldfärgade löven ramlade ett efter ett och målade den svarta mark ljummet röd och bäddade för den kalla blå som komma skall.

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Ett virrvarr på bräckliga trådar”

  1. Man tackar så mycket:-) För kommentar och för att du kikar in här Anna!
   Din ljuvliga dockor är väldigt underbara.. det glädjer mig att se hur många olika uttryckssätt vi kan använda oss av för att dela med oss av just positiva känslor:-)
   Mvh Anna

 1. Skönt att se att du har det lite lugnare den här veckan 🙂
  Förstår precis vad du menar med stora loket, har knappt haft datorn igång senaste veckan, förutom för en viss beställning av bilder 😉

  Tur du hade kameran med till Grebbet, vackra bilder 🙂 Och fråga mig inte varför, men när jag tittar på liljan, så ser jag ett par på promenad, som blir hejdade av passerande man, som frågar efter vägen, ”Jo du går till höger 300 m, och sedan….” 😉

  Och måste fråga vad det är du fotat längst upp till vänster, dom röda maskarna som kryper i gräsfrön??? 😉

  1. Ahhh de röda maskarna? Jamen det är en blomma förstår du!! 🙂 En fantastiskt sådan jag fick på min födelsedag av min äldste bror!
   Fast jag har manipulerat den.. det grå är egentligen lika rödd som stjälkarna, men tyckte jag ville labba med bilden för att få fram kabelkänslan i det jag själv såg.. som maskar med mystofflor;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: