Som ett kärlekens andetag..

Så känns den sista kämpande timmen, de sista varma dagarna – ljummet och varmt får det mitt nackhår resa sig i ren och skär njutning.

Varje år bävar jag inför hösten och varje år njuter jag lika mycket då den väl är här. För det är ju inte alls hösten man bävar inför? Nej det är den gråa period som trycker ner varje tillstymelse till gott humör man ryggar inför. 

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Som ett kärlekens andetag..”

    1. Tack så mycket Åke, det är en äldre bild som för mig utstrålar just höst i sttt esse. Tyvärr är de röda höstdagarna räknade och byts ju snabbt ut till grå, men än är glaset halvfullt;-)
      Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: