Den galna ryssen

Det är mitt smeknamn på Mikael Stålsäter. Vi fick kontakt för ett antal år sedan via Fotosidan och har lite sporadiskt fått följa hans familjära resa med barn och flytt. Vi genomförde bland annat fotografiska utmaningar mot varandra. Ritkigt kul idé som vi inte berättade för någon, utan valde ett tema och så skulle vi försöka  förverkliga ordet eller temat så kreativt som möjligt, lägga ut bilderna i en pool och den som fick mest röster vann. Jag minns ärligt inte vem som vann dock *s* men kul var det! Utmanande om inte annat!

Blåsippor är ju något det brukar krylla av på våren- just därför tänkte vi utmana varandra att tänka än er kreativt på det ordet!

Ryssens blomma blev sanslöst vacker! Jag har tyvärr inte hittat den på hans sida men ni får ta mig på mitt ord – den var otrolig!! Min tolkning blev … lite annorlunda – jag valde att sippa blått helt enkelt;-)

Många år sedan dess … och bildkvalitén skvallrar om att bilden togs för 2 kameror sedan.

Btrusredigering var tydligen inget lilla Anna ägnade sig åt heller på den tiden *s*

Mikael/Ryssen har iaf dragit igång konststycket att tillsammans med Thomas H Johnsson arrangera en workshop i Motala som det endast finns en plast kvar till! Jag själv hade gärna gått, men har tyvärr inte tid..

Men checka gärna in den här länken och läs mer om ni är intresserade:

http://www.fotosidan.se/cldoc/thomas-h-johnsson-arrangerar-workshop.htm

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

2 reaktioner till “Den galna ryssen”

 1. Här var det verkligen ”Blues” som gäller. Annorlunda, monokromt och en aning sensuellt och mitt i detta kontrasten ”Pripps blå” haha en lite annorlunda mix.

  /Kalle 🙂

  1. Fast det är ju en gaaaaaaaaaammal bild. Vet att folk var på mig för jag inte hade ”jämnat” ut hudtonerna i ansiktet på den där – ja je dessa modeller, att dom inte kan ha fin hy någongång *suck* 😉
   Nåväl.. hon tanten, kärringen dricker blått och det var kul att då tänka helt outside the box 🙂
   Mvh Vittran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: