Den lilla rackarungen

Eftersom jag inte hade något att göra gick jag nyss igenom ett par bilder på hårddisken, bl a på den här lilla busungen – Freja. Min systers vovve som här på bilderna från i våras är aldeles nyhämtad för första gången ! Nästan hela släkten hade samlats hemma för att se på underverket och mötte henne ute på gatan.

Detta avskräckte dock inte trollungen utan hon verkade stortrivas och var fullkomligt nöjd och glad och  kastade sig rakt in i mina föräldrars rabatter;-)

Nästan ett år senare är den bedårande tösen fortfarande mycket bedårande, men rätt mycket större och ljusare märkligt nog? I stort sett beige är hon! Ser fram emot nyårsafton då hon kommer till sin moster Anna och jag får träffa henne igen:-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Den lilla rackarungen”

  1. Tack Bosse, visst e hon för bedårande?
   Har medvetet lattjat lite med filter på just hundbilderna för skojs skull (inte blombilden) – blev inspirerad av dina bilder. Grundbilderna var rätt tråkiga och ville skojja till dom lite med vinjettering och på den nedre sån där geggeffekt man kan ha på som gör bilden mer romantiskt soft..

 1. Aj aj aj…..nu faller jag som en murken fura i vinterstormen, hundar, bilder och vinjettringar är något jag absolut inte kan motstå 🙂 Vilken liten sötnos din syster har, är det månne en Cairnterrier? Har man som jag begåvats med en fru som har kennel så får man dagligen sin dos av hundnärvaro antingen man vill det eller inte. Fast jag kan bli ganska så trött i slutet på valpkullarna, när dom blir sådär en 6, 7, 8 veckor gamla och börjar lukta och väsnas…..(även om dom är väldigt charmig) så är man jäkligt tacksam om alla är sålda och att dom snart ska flytta hemifrån – lagom mängd hundar är bäst är min devis!!
  Valpar är alltid söta och man har aldrig så mycket kompisar som när man har valpar, men dom kräver väldigt mycket av sin ägare i form av engagemang och tid, och visst man får ju otroligt mycket tillbaka. Men att fota valpar kräver verkligen sin man (eller kvinna)….fråga mig 🙂 Man blir helt slut efter ett fotopass med en yster valpkull……dom gör allt annat än det man vill att dom ska göra, efter att ha tagit porträttbilder på en 5-6 valpar så är man grymt mör vill jag lova 🙂
  Önska en fin fortsättning på helgen!!

  Mvh, Jörgen

  1. OJ – hmm det kan nog mycket väl vara en cairnterrier – jag vet faktiskt inte exakt. Jag förstår dig PRECIS med energin! Jösses vad den lila sprang runt den dagen vi fick möta henne för första gången. Att rasen sedan är villig och vill lära sig och utvecklas är ju bra, men som du säger, det kräver en hel del av sin matte o husse…
   Hon och jag är goda kompisar iaf och ger min syster fullt upp på dagarana den lilla busan och längtar tills jag får träffa henne igen:-)! Märkligt hur dom har riktiga personligheter djuren? Systra mi hade en Tzi tzu (stavas det så?) innan som gick bort tyvärr. Ett svart troll, ett riktigt yrväder som hette Ronja och jag smalt totalt för henne med. Den här unga tös ovan heter Freja:-) Min syster gillar tydligen lite fornnordiska namn;-)
   Min yngste son har sedan länge bestämt namnet på en hund om vi skulle haft en.. ”Muffins” och vi var alla överens om vilken sort med.. Tollare var givet – fast då en tik för dom har finare ansikte än hanens med sin rosa nos.

   Hoppas du haft en härlig helg?
   Själv var jag i himmelriket då jag ÄNTLIGEN fick se lite is på söndagsmorgon! En is som tyvärr försvann fortare än kvick då plusgraderna vällde upp fram på dagen och ine bara det – regnet föll dessutom. Men några isbilder blev det iaf:-)
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: