Matematik och grafik

Det händer mig lite då och då att en bild slår an en sträng, det känns inombords att .. det ÄR något i bilden, men VAD? Och så vänder man  o vrider och kikar och ”plupp” – så finns där det man letat efter.  Och när man väl sett det är det lugn i helsike att inte se det. Motivet målet är fastnaglat. Därför utmanar jag er att finna det matematiska slutresultatet i min bild ovan…

Jag är först att erkänna; jag såg INTE det lilla trolska väsenet i min bild vid första titten i kameran. Men kika i mitten av bilden.. och tänk på ett ansikte.. siluetten av ett ansikte – med spetsigt öra? Ta dig tiden.. lugn o fin…. 

Ser du den nu?

Bazinga!!

😉

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

3 reaktioner till “Matematik och grafik”

    1. Näääää attans då. *s* En arbetskamrat var tvärsäker på att han såg en drake.. ända tills jag visade ansiktet då gick det inte att få bort ur huvudet *mouhaha*
      Men det är ok, bara man ser något? Man måste ju inte se det jag ser, det jag ser är inte något grymt även om det definitivt ett väsen;-)

  1. Visst är det ett litet troll, men så är du ju också mästare på att hitta figurer och ansikten i dina bilder. Det var ett tag sen sist, men de är så välkomna tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: