In my head

Min himmel här är märkligt solkigt gul, som allt för ingrodd skit på vita lakan. Solen är på väg ner och målar molntäcket märkligt gult underifrån…… mina ögon får ont när jag tittar ut, de tyckts inte kunna bestämma sig för om det är ljust eller mörkt. Det regnar men ser ändå ljust ut – ett både och- tillstånd där dag och natt är ungefär detsamma.

Det välbekanta ljudet från kvällens underhållning  – Anchorman, får mig skratta till lite då och då. Låter afternoon delight är one of a kind;-)

Tillfälligt förvisad till övervåningen försöker jag fördriva tiden med att ta igen vad jag förlora, bloggar som jag velat besöka och planer inför sommaren byggs upp. Är den här förresten? Jag tror det…. de vindar som blåste liv i moder natur var ljumma o  högst behagliga idag!

Och precis som såpbubblorna som försiktigkt landade i min rabatt är sommaren precis som detta här detta nu så oändligt värdefullt och skört,  hur mycket vi än vill kupa våra händer om den och behålla den är det omöjligt. Men en sak är klar – det kommer alltid en ny igen:-) ( Iaf i ett antal miljoner år till )

En god natt ni som läser eller god morgon imorgon bitte – nu tar denna fröken fräken sig ner till underhållningen och drikcer lite kallt:-) Natti

Incoming face….. från vänster

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

14 reaktioner till “In my head”

  1. Hej kära du…
   De var lte mörkare än vanligt, men ävn de mörka sidorna har ju ne betydelse. OM inte annat så för att bekräfta ljusets existens.. Men jag ljuger om jag inte önskar en solig varm och somrig fortsättning på Juli månad! Tydligen HAR det inte varit så särskilt varmt, det pratades i morse om jordgubbarna på tv och hur de var sura så solen inte lyst tillräckligt.. Det vore väl något, om vi människot kunde få synliga resultat om solen inte lös tillräckligt? Istället sätter det sig på humöret många gånger, det högst oförklarliga vi har – fråga vilken man som helst (sagt med glimten i ögat – inte med alvar) Kram på dig tjejen och tack för titten- må solen lysa på dig

  1. Ja god förmiddag måste jag väl skriva nu själv då jag tittade in här nu först vid 12 snåret. Storsonen har förvisso precis vaknat så för honom är det morgon 😉 Det glädjer mig att ni vill följa mig i kravlandet, trots avstånd kan man ändå dela samma plats och upplevelse? Att följa med på en båt, ellerl på en färd till Norge utan att behöva betala en kronan ellar åka dit om man inte har tid (även om jag väldigt gärna skulle vilja) Det är himla roligt tycker jag:-) En Br dag till er båda med önskar hon på andra sidan *vinkar*

 1. Som alltid är det så härligt att se dina bilder och de ger mig inspiration att ge mig ut med kameran och fotografera allt de underbara i naturen. //Lotta

  1. Tack ,vad roligt.. jag får detsamma av dina bilder som poppar upp i inboxen, ett himla bra sätt tycker jag att prenumenera på andras bloggar -serverat rakt in i brevlådan som ett paket på morgonen:-) Och dina senaste var som sagt ren ljuvliga!
   Tack för att du kikade in Lotta:-) Ha en härlig dag! Mvh Anna

  1. Jasså du gillade den ilsket gröna? Ahh Vad roligt! 🙂
   Jadu, det där ansiktet såg jag först i efterhand när jag granskade bilderna i kameran, det brukar faktiskt vara så.. jag lägger all fokus på det som är huvudtemat – här i bilden såpbubblan och ser inte aktivt mönstren i omgivningen även om harmonin måste finnas där. Och finns harmonin och upprepningar är det lätt att figurer dyker upp. Att ansikten och mänskliga rdag dyerk upp i bilder är inte så konstigt egentligen, människans utseende är ju ett rätt harmoniskt grafiskt sådant? Et streckgubbe och vi förstår genast:-) Om inte annat är vi väldigt starkt influerade av dess utseende och kanske ”ser” vi ansikten och gubbar lättare då det är något vi är vana vid att söka efter?
   Jag är iaf väldigt glad att du såg ansiktet med:-) Tack Johanan och ha en härlig helg du med
   Mvh Anna

 2. Härliga tankar o bilder du skänker oss andra läs- o bildtörstande människor.
  Man får tänka till lite o synsinnet får sig en stänkare också.
  Tack för din kommentar förresten (antar att det var du ?)
  Ha en fin vecka !

  1. Tack så mycekt Ronnie, jag känner inte riktigt jag mäktar med alla gånger – men biland får man lust att skriva lite.
   Ja det var nog jag, var där inne o kikade och skrev in mig på listan hos dig:-)
   En fin vecka önskar jag dig med
   Mvh Anna

  1. Hej Anna:-) Jag har samma system här på min blogg nuförtiden så jag jag tror jag förstår vad som hände.
   Nja, nästan men inte fullt så svårt – det är helt enketlen såpbubbla som landat i rabatten:-) Jag fick för mig att jag ville testa den idéen, men sjutton också – ala bubblorna sprack eller flög iväg åt fel hål och 2 tuffa tonårskillar hade heller ingen större lust at blåsa för sin lilla mamma – märkligt va?;-) Så det fick bli ett fåtal bilder, har fortfarande lust att göra något mer med idéen och får vänta tills någon släkting med småbarn dyker upp på besök;-) Rolig att du gillade mitt försök, tack Anna:-)

   1. Ahhh, det visste jag inte?! Där ser man… Tack, det skall ajg koma ihåg – att ta fram såpbubblorna tänker man inte på när det är lite kallare men skall definitivit testa:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: