När inget finns

Just nu har jag packat, handlat, laddat batterier och tömt minneskort!

Allt är redo inför kursen i helgen och nog är man rejält pirrig i kroppen, men ser så fram emot detta.

Inte ens den dystra väderprognosen spelar någon roll, det är ju det fina med foto – att oavsett väder finns det alltid motiv..

Som t ex förra helgen då det inte alls var något vidare väder den timme jag hade över för att fotografera i Surte. Men den där magiska platsen gör mig aldrig besviken…

Den är faktiskt unik! Jag har då aldrig mött något liknande, enastående växter, märkligt ljus och ett djurliv som lockar många fågelfotografer med sina gigantiska objektiv;-)

(Jag nästintill trampade på en gigantisk bäver där för några månader sedan.. jag som aldrig sett en innan, plötsligt dök en upp där av alll platser? I den lilla sjön, högt högt uppe på berget. man undrar ju var den kommer ifrån? Inte har den flugit iaf….)

Ja Badsjön har vunit sin pats i iaf mitt hjärta.

Och när ”inget” finns – finn det alltid något. För vattnet rinner alltid och stenar finns överallt, så jo – vi skall nog hitta något att fotografera i helgen:-9

9 tjejer och en Magnus Reneflot – stackarn, snacka om tuppen i hönsgården;-)

Önskar er en härlig helg!!

Mellan röda tallbarr

I see you

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

10 reaktioner till “När inget finns”

 1. Det blir med all säkerhet toppen bra! Nästa kurs följer jag med, denna helgen väntar dock resa till fotosafari i Innerdalen. Blir nog också kanon. Lycka till nu!!

  Inger

  21 sep 2012 kl. 12:14 skrev Ulmestrand’s Blog :

  > >

  1. Ahh, du åker dit och norskorna kommer hit – byteshandel!! Det kommer nog bli superkul! Det ÄR väldigt trevligt att få koma ut lite till andra platser…Vädret blir väl bättre med? Här ser det ute att bli lite si o så iaf imorgon förmiddag, sen skulle det visst bli bättre:-)
   Lycka till du med!:-)
   Mvh Anna

 2. Mums fillibabba säger jag bara när synnerven får sitt näringstillskott i form av dina undersköna skapelser . Så härligt kreativt med skärpan/oskärpan på rätt ställen liksom dessa suveräna färger. Lucky him höll jag på att skriva om den ”ensamme” killen” men det kanske kan bli för mycket av det goda ibland.
  Hoppas ni får en skön o givande helg ! Mvh Ronnie

  1. Hahaha, ja han fick allt skrämselhicka när det gick upp för honom vad som väntade – jisses vilket kackel? Du kan tänka dig!;-) Och så lite vin på det.. ja jag säger då det.. ock ock…
   Äsch, det kommer säkert bli greijt som dom säger, vi får ju fotografera och snacka om det vi alla älskar? Den enda jag kommer sakna är mina pojkar, hur gamla dom än är känns det i modershjärtat att vara utan dom. Men men,, man kommer tillbaka iaf.. förhoppningsvis …
   Tack så mycket Ronnie – detsamma till dig:-)
   Mvh Anna

 3. Åh så tråkigt att jag inte kan vara med i helgen. Men jag hoppas det blir fler tillfällen, då kommer jag! Hoppas ni får en riktigt bra helg, jag satsar på Vårgårda och kursen där nästa helg istället.
  / Mvh Lena
  (Ljuvliga bilder som vanligt)

  1. Hej Lena och tack för påhälsningen, hade tyvärr missat ditt inlägg här och ber om ursäkt. Det glädjer mig alltid att se ditt namn och nu med fascit i hand vet jag att kursen du var på gjorde dig nöjd-) Härlig:-)
   Mvh Anna

 4. När inget finns, så finns alltid något, bara ögat är med….

  Hoppas det gick bra med kursen, och blev en trevlig helg, trots vädret 🙂
  Hade varit kul att var med med, men det var annat den här helgen….

  1. Hej vännen:-)
   Ja allt gick väl så bra man kan begära – att deltagarna höll så pass gott humör TROTS pisseregn var rent otrolligt! All heder åt dom.
   Föresten, en av deltagarna var orustbo!:-)

 5. När inget finns, finns det alltid något i macrots värld 🙂
  Alltid faschinerande att surfa in här, i macrots högborg och njuta av färgsprakande härliga pixelkonstverk som sätter fart på fantasin. 1:a bilden en underskön studie i höstens färgpalett. 3 och 4:a också härliga färgröror med skarp intressepunkt. Njutbart för ett lite dystert höst hummör 🙂

  Kalle…

  1. Jasså har du också drabbast av denb smelankolin? Här går det upp och ner måste erkännas.
   Efeter en glädejfylld och energisk helg dippade ajg i veckan och kollegorna kan nog intyga att så särdeles trevlig var då rakt inte lilla Anna.
   Men det är ju så med stress, den förvandlar och förändrar oss. Gillar inte stress….-(
   Hopaps du fick vila upp dig i helgen och om vi håller tummarna för sol kanske kanske den kommer i helgen?
   *tumm tumm*
   Mvh Vittran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: