regnväder

_MG_3025_s

Helgens dröm om makrofoto gick i kras. Väl på plats vid min favoritsjö i Surte drog hotfulla svarta moln över och regnet öste ner. Vad passar väl bättre än att ägna sig åt skakbilder? Dvs fotografera med lång slutartid och röra kameran på olika sätt under tiden. På vissa i bloggen har jag hållit still kameran och panorerat ut med skärpedjupet, på andra har jag skakt. Kruxet är ju bara att få till den där skärpan ändå, dvs stå helst still en stund innan skaket kommer till. Men det är roligt att försöka och verkligen något att träna på nu när det blir mörkare tider – ps glöm inte vintertiden till helgen! 😉

_MG_2973_s

_MG_2905_s

_MG_3126_s

_MG_3193_s

_MG_3171_s

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

8 reaktioner till “regnväder”

 1. Diggar verkligen dina ”småskakisar” blir ett härligt uttryck i dem! Liiite abstrakt, lite måleriskt men utan att förlora verklighetsuppfattningen. HÄRLIGT och mycket inspirerande, då är regn numera välkommet också 🙂
  Mvh, Inger

  1. Vad roligt att du tänker ge dig ut i otäckvädret!:-) Jo det går ju att fotografera då med, men läste precis att Magnus Lindboms kamera gått sönder så man skall nog vara lite försiktig ändå:-( Det händer även den bäste tydligen… Dom kostar ju en liten slant dom där makapärerna..
   tyvärr. Mvh Anna

  1. Mangen tack:-)) Vad roligt att lite norrmän söker sig in hit:-) Kikade på din sida med och fascinerades av så många fantastiska natur och fågelfoton!! En konstart du verkligen behärskar!!
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: