Lite vatten

_MG_3838_s

Att ha roligt i livet slukar tid.

Jag har ju lyckan att arbeta med skapande även i mitt yrkesliv och trivs verkligen som fisken i vattnet på min nygamla numer gula arbetsplats. Aldrig förr har jag fått skapa som nu och aldrig förr har tiden runnit iväg som nu. jag hinner inte komma till jobbet förrän jag skall hem igen. Svart när man åker och svart när man kommer hem. Det där med att fotografera har verkligen kommit i skymundan – tyvärr. Det bästa med makro är ju att det dock går väldigt fort att hitta sina motiv.

Det blev någon halvtimme där och någon kvart där i helgerna som gått, och att strosa runt i diken och på gräsmattan ger alltid något:-)

Jag har sagt det förrut och nog är det verkligen så – det krävs endast en droppe.. ett strå.. ett blad, eller helt enkelt ett ljus.

Svampar finns det gott om och vattendroppar med. Bilden ovan och nedan är en kombination av dom båda. Att ligga ner i gräset var ingen hit bör tilläggas, det genererade genomblöta byxor och jacka.

_MG_3917_s

Spännnade blommor är alltid roligt at fånga på bild! Fars-dagsblomman var en lika uppskattad blomma för mig med. Jag tror inte far min såg kvinnokroppen nedan däremot – det krävdes ett makro för att se hennes nakna lekamen;-)

_MG_3658_s

Sahara:

_MG_3623_s

Deer angel:

_MG_3570_s

Femme:

_MG_3624_s

Pudel:

_MG_3750_s

Serverat:

_MG_3767_s

Märkliga svampar med märkliga småkryp:

_MG_4063_s

Cancersvulster på blad:

_MG_4256_s

En skönhet med taggarna utåt:

_MG_4308_s

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

4 reaktioner till “Lite vatten”

    1. Tack så hemskt mycket Anders. Det värmer alltid i hjärtat att se ditt namn härinne:-) *vinkar*
      Visst blir man frustrerad över den stora svärtan som dragit över landet? Nu saknar iaf jag de ljusa sommarnätterna, men det blir väl snart bättre då snön kommer och lättar upp:-)

      1. Kul att Du uppskattar att jag tittar i Din blogg. Jag gör det med stor glädje, skall Du veta. Ja november månad är lite dyster, men som FU skrev, så blir det nog bättre när vi fått vinter! Även jag längtar efter sommaren, men jag får titta på mina sommarbilder och minnas det fina😵. Var rädd om Dig. Kram vännen Anders😘

  1. Men du tar bort novembertristessen med dina färgstarka bilder! Känns som det är så här års de passar mig bäst. En riktig vitaminkick. Hälsningar, Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: