Den nya bilen….

Maken får genom sitt yrke byta bilar var tredje år. Och nu står en metallfigur hemmavid på kvällarna som inte är silvergrå eller lystrar till märket Audi. Kan du gissa vilken är du minsann inte dålig;-)

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

13 reaktioner till “Den nya bilen….”

 1. Har för mig att svagheten för Passat finns där. Frågan är om ni kör på det eller om ni vågat prova på ngt nytt? En bmw skulle ju också vara ett alternativ? Svårt! Nästan så att man borde ta sig en sväng förbi och tjuvkika 😉

  1. Trolig en blå Subaru 4 hjulsdrift 2,8 liters motor, km stand 847 km, nyvasket for en dag siden. Ellers ser jeg at bildene er tatt med Canon og med Tamron macroobjektiv, motlys, motiv i nærheten av blinklys, tatt midt på dagen i skygge med nesten full blender ( bl 7 ? ) objektiv rettet mot høylys.

   1. Nej nej.. ingen subaru här inte! 😉 Inte blå heller, men är mycket rätt fotad i skugga.
    Och bilen har nog inte ens gått så långt än….. tror jag.
    Men visst är det tamron som varit i farten;-)
    Du är skarpsynt bäste Magnus!
    🙂

  1. Haha, då vet du mer än mig.. motorkraften försvann lika snabbt som Dan sa det *s* Det funkar tillräckligt när man trycker på gasen;-) Även om ljudet inte alls är lika bra som i hondan då….*host*

 2. Hmmmm, fyrkantigare och effekten låter bättre på papper än i verkligheten???……
  Måste vara en Reanult Megane eller Laguna Sport Tourer?
  Gissar på Megane 🙂

  1. Njae.. äsch. Jag får avslöja det här med (kläckte ur mig det på facebook) Det är en volvo XC60 han införskaffat, svart sak som man måste öppna dörren för att radion skall stängas av! Vilka påhitt! *s* Jag satt en kvart häromdagen utanför affären och försökte på alla sätt få tyst på eländet – till slut fick jag ringa hoonm o fråga hur fasen jag gör;-)
   Dagens I-lands problem?;-)

 3. Precis vad jag skulle gissa på 😉
  En Volvo kändes spontant när jag läste att han får byta bil genom jobbet och Göteborg, men vilken modell inte en aaaannning 🙂
  Haha ja ibland hittar dom på konstiga saker, tänk att den som konstruerat denna ”grej” är det helt logiskt… haha hade själv aldrig kommit på det, men säkert upptäckt det av en slump. Då jag säkert tröttnat och lämnat bilen ändå, trots spelande radio 🙂 Ny bil=nytt batteri bör hålla shopping turen ut…

  /Kalle 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: