Miljarder nyanser av vitt

_MG_9214_s

Jag tror inte det undgått något att de små vita miraklerna har uppenbarat sig i våra marker.
Och vi fotografer gnuggar händerna av förtjusning som sig bör… För det är nu det börjar, säsongen med ljusa kvällar – de där extratimmarna efter jobbet som man äntligen kan använda till roligare saker än tvätt, disk och städ.
De där oskuldsfullt vita går att fånga på oändligt många sätt!  I kombination med andra detaljer – när förgrund o bakgrund blandar sig samman börjar det hända saker med det vita.
Och att lägga sig ner pladask i ett vitt hav, känna den sagolika doften av persikosöt parfym som min näsa anser dessa sippor doftar, är så nära himmelriket man kan komma.
Där i dess mjuka kreativa famn vill jag stanna för alltid.

 

_MG_9207_s

_MG_9269_s

För ett par dagar sedan låg jag där, tryggt invirad och sökte efter dessa färg- och kontrast-kombinationer men hörde plötsligt något rätt otäckt; en mansröst började svära på det mest hemska sätt! det var kvinnoförnedrande, sluddrigt.. hotfullt och hatiskt.
När jag lyfte på huvudet såg jag men man på vägen som var på ren svenska aspackad! Han var förbannad på någon, förmodligen sin fru och hade förmodligen gått iväg för att skälla av sig.
Det var inte så trevligt att då resa mig upp för att gå till bilen måste erkännas.
Ja det är många som inte mår så bra idag…
Livet kan vara elakt och taskigt, men även fantastiskt och ljust.
Att det skall vara så svårt att balansera på den där slaka hårfina linan?

 

_MG_8905_s

Idag var iaf en fantastisk dag!
En man är mycket tacksam för, en härligt solig o varm dag, perfekt på alla sätt och vis.
Lunchlåda på en träbänk utomhus tillsammans med kollegor och goda vänner. Vi har gått igenom rätt mycket tillsammans och kanske är det just därför vi stärks tillsammans? Eller så har vi helt enkelt samma sjuka fantasi. Hur som haver – roligt har vi iaf!

 

_MG_9084_s

_MG_8885_s

_MG_8933_s _MG_8935_s

_MG_8971_s

_MG_9097_s

_MG_9064_s

_MG_9173_s

_MG_9192_s

_MG_9349_s

_MG_9289_s

_MG_9389_s

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

8 reaktioner till “Miljarder nyanser av vitt”

 1. Så vackra dina små sippor och annat smått är och inte har då jag sett några ännu…här alltså:) Det lär väl vara borta tills vi kommer hem, vilket vi gör i slutet av Maj, nya bud hela tiden 🙂 men NU ska vi hem. Punkt! Längtar! Då hoppas jag att jag får bjuda dig på Äppelpaj denna gång:)

 2. U N D E R B A R A. Första kortet. Ibland kan en ”baksida”, en skugga vara så vacker. Gäller att se på allt från alla håll, i stort som smått.
  Balans ja, försöker hitta…

 3. Blir alltid lika glad när jag tittar in på din blogg. Dina vackra och färgsprakande bilder inspirerar och motiverar till att gå ut och göra nya besök i den ”lilla” världen. Tycker det är kul att se hur olika personer fångar och tolkar vårens alla tecken.

  Ha det gott och njut i vårvädret,
  Erik

  1. Hej Erik, vad kul att höra – det är väl det bästa man kan bidra med som bloggare; att inspirera till att gå ut i naturen. Nu VET jag ju redan att du är därute mycket men man kan väl aldrig få för många sparkar där bak till att ta sig i kragen o gå ut?:-) Just nu måste jag erkänna att jag INTE har minsta lust att gå ut. Det haglar och snöar och är ett riktigt ruskväder må du tro! Jag måste dock gå ut, inte för att fota men för att handla….veckan börjar och tiden rinner iväg – som vanligt

   Tack för att du kikade in här och hälsade på:-)
   Mvh Anna

 4. Så otroligt vackra och fina bilder du har i din blogg. Jag är verkligen imponerad!
  Ha det gott & en fortsatt trevlig helg. / Rozie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: