Colour me happy!

När lugnet sänker sig ner över en stressad själ kräver den sömn. Mycket av den varan tydligen, första lediga dagen sov jag till 11! Jag var totalt däckad, men det var så otroligt skönt och exakt vad kroppen behövde. ”Mera såja” som en kollega brukar säga…

Jag har precis avverkat min första semestervecka och hittills har jag hunnit med att..  rensa i trädgården, diska och tvätta. Ungefär så:-)

För mig innebär semester att INTE ha något att göra. Den där ledigheten som faktiskt leder en rakt in i kreativiteten, ni vet – när man faktiskt ibland kan ha tråkigt, uhh kors och ve! Tråkigt känns lite som det värsta man kan utsätta en människa för idag, men jag vill slå ett slag för det där. Utan att ha haft tråkigt som ung skulle jag aldrig börjat rita, fotografera, dansa, leka ute i gräset. Har man tråkigt ser man till att göra det roligt.

Och för mig innebär verkligen denna sommar en dos av rolig vara då jag under 1,5 månad får  låna en ny kompis att roa mig med! Risken blir väl att jag kommer få alldeles för roligt. Men vilken skärpa den där kompisen uppvisar!? My god!

Jag lovar återkomma i slutet av sommaren med bildbevis:-)

Bilderna från dagens blogg är dock mestadels från sista kursen med zoomfotoresor i Stockholm, en helg med fantastiskt glada och engagerade medlemmar! Båda dagarna tillbringade vi i Bergianska trädgården, en mycket vacker park med ljuvliga bakverk och spännande områden, fullt med roliga växter!

Hoppas ni får en lagom tråkig semester så att ni får en rolig sådan;-)

Sommarkramar från Anna

Efter regnet

 

 

Författare: Anna Ulmestrand

Fotograf med förkärlek till att kombinera ord med bild. I min blogg visar jag mer av mitt liv, mina tankar och tillrättavisanden till mig själv. En offentligt monolog, där jag om jag har tur.. kan få det till dialog med andra.

15 reaktioner till “Colour me happy!”

  1. Stort tack Erik!
   Jag måste erkänna att jag inte lagt all krut på att fotografera dock, jag var ju främst där för att lära ut även om jag mellan varven tryckte av lite bilder jag med:-) Trevlig sommarledighet!!
   Mvh Anna

 1. Ska följa ditt råd och ha en ”tråkig” semester. 😊 Vem vet vad det kan leda till😊
  Fina bilder som vanligt 👍🏻
  Ser fram emot resultatet efter sommaren 😊 Have fun. 😊

  1. Haha, ja och idag är en perfekt tråkig dag måste jag säga! Kyligt, kallt, regnigt… perfekt för att göra till roligt;-)
   Hoppas du får en rolig och härlig dag (och sommar;-) Camilla

   Mvh Anna

  1. Ja det får väl bara inte bli för mycket tristess dock, lagom är bäst ( i mellanmjölkens förlovade land;-))
   Tack för att du kikade in Cecilia, hoppas du har/får en bra sommar:-) Mvh Anna

 2. Superfina bilder! Och klokt av dig att i alla fall försöka ta det lugnt. Hoppas det mynnar ut i en massa tjusiga bilder. Min semester blev det värsta någonsin, men det tar vi en annan gång. Kram /Lena

  1. Hej kompis! Men oj.. du det där lät inget vidare! Blev ju självklart nyfiken och ser på din blogg att det inte har med familjen att göra tack o lov! Av uteslutningsmetoden kan jag förstår det handlar om något annat…:-/ Men vad det än är du har drabbats av för negativ upplevelse är jag övertygad om att du kommer tackla det lika starkt som du gjort med allt annat! Ett andetag, ett steg och en dag i taget.. KRAM

   1. Jo, dessvärre är det familjen… Står i ett tidigare blogginlägg. Samt järnvägen och vårat fortsatta boende här, om det är görlitz eller inte. Så rörigt är bara förnamnet… Men jag ska hitta min väg i detta och vidare, det har jag bestämt. Kram❤️

   2. Aj då:-( Då är det som jag förstår din pappa och saknaden efter honom. Beklagar sorgen! Tyvärr är det ju en naturlig del av livet, en väg vi alla skall vandra – hellre senare än förr dock. Men man kan nog inte föreställa sig känslan av att en viss person är ”borta” förrän det är verklighet.
    Kram

 3. Hej. Om nästan en vecka går jag på semester och jag ska också bara vara mesta tiden. Man behöver det för att sen orka höst och vinter. Vilka härliga foton du bjuder på. Läckra

  1. Hej Leila:-)
   Det låter underbart! Håller tummarna för bättre väder dock, eller åtminstone inte regn.. Hur det än är gör sol och värme så himla gott för själen!
   Önskar dig en avkopplande semester i lugn och ro!
   Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: